Ons nieuwsoverzicht

  • DoelenKwartet met Micha Hamel en Renate Arends DoelenKwartet & Micha Hamel in tweede Norton Bodega Wine Concert

    Een nieuw jasje voor de Cocktail Concerten. Sinds 2015 gaan deze populaire zondagmiddagconcerten verder onder de naam: Norton Bodega Wine Concerts. Zondag 1 maart kunt u luisteren en naborrelen bij het DoelenKwartet & Micha Hamel.

  • Xander de Buisonj√© Op de bank bij Xander?

    Altijd al bij Xander de Buisonjé op de bank willen zitten? Dat kan dit weekend! In zijn nieuwste voorstelling Xander omarmt, die op 1 maart bij ons te zien is, nodigt Xander mensen uit om verhalen over vriendschap te delen. Xander ondersteunt die verhalen vervolgens met prachtige nummers.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.