Ons nieuwsoverzicht

  • Succesvolle Swan Lake on Ice nu ook in Den Haag te zien!

    Na staande ovaties en vele awards in meer dan 25 landen over de hele wereld, kwam Swan Lake on Ice in februari 2014 voor het eerst naar Nederland. Ook hier bleek Tchaikovsky’s wereldberoemde verhaal van de liefde, uitgevoerd op echt ijs, een waanzinnig groot succes. In twee weken tijd genoten maar liefst 20.000 mensen van deze dansvoorstelling. Deze maand is Swan Lake on Ice eindelijk ook in Den Haag te zien!

  • Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Jaap van Zweden Jaap van Zweden terug in Den Haag met Mahler 9

    Voor de Haagse muziekliefhebbers is Jaap van Zweden een vertrouwd gezicht. Van 2000 tot 2005 was hij chef-dirigent van het Residentie Orkest. Op zaterdag 6 december keert hij terug naar Den Haag met het Rotterdams Philharmonisch.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.