Ons nieuwsoverzicht

  • Zondag 6 april - Wishful Singing ‘The Winner Takes it All’ Wishful Singing op Radio 4 en in Nieuwe Kerk

    Zondagochtend 6 april zijn de vijf zangeressen van Wishful Singing te horen in het Radio4-programma Spiegelzaal. Om 14.30 uur brengen zij het sportieve muziektheaterprogramma ‘The Winner Takes it All’ ten gehore in de Nieuwe Kerk.

  • Branding Talkshow #3 Derde editie Branding Talkshow in Studio 3!

    Het Haagse Huis voor de Nieuwe Muziek organiseert dit jaar acht Branding Talkshows, waarbij de nieuwe muziek centraal staat. De derde editie vindt zondag 6 april plaats in de intieme Studio 3 van de Dr Anton Philipszaal.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X