Ons nieuwsoverzicht

  • Donderdag Deals 29 mei Profiteer van de laatste Donderdag Deals dit seizoen!

    Op donderdag 29 mei vinden alweer de laatste Donderdag Deals van het seizoen plaats. Profiteer die dag van 50% korting op een geselecteerd aantal voorstellingen.

  •  Kristian Bezuidenhout & Orkest van de Achttiende Eeuw Sprankelend slot symfonisch seizoen

    Een primeur! De veelgeroemde fortepianospeler Kristian Bezuidenhout speelt én dirigeert tijdens het uitmuntende Mozartprogramma van het Orkest van de Achttiende Eeuw op zondag 25 mei in de Dr Anton Philipszaal.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X