Ons nieuwsoverzicht

  • Al 25.000 kaarten verkocht voor Dreamgirls!

    De landelijke kaartverkoop van de musical Dreamgirls, die in november ook bij ons te zien is, is gestart! En hoe! Inmiddes zijn al 25.000 kaarten verkocht. Onder toeziend oog van de Nederlandse pers onthulden hoofdrolspelers Berget Lewis, Aïcha Gill en Edwin Jonker gisteren een gigantisch reclamedoek langs de A16 om de start van de landelijke kaartverkoop te onderstrepen.

  • Studenten Koninklijk Conservatorium, Afdeling Jazz Koffie en concert voor 6 euro!

    Zondagmorgen 11 uur, Den Haag ontwaakt... wat is er mooier dan de dag te beginnen met verse koffie en muziek? En dat voor maar 6 euro! Zondag 15 juni gaan we swingend de zomer in met studenten Jazz van het Koninklijk Conservatorium.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X