Ons nieuwsoverzicht

  • voordemuziekuit Praat mee op www.voordemuziekuit.nl

    “Voor de muziek uit” is een debatserie van het Fonds Podiumkunsten en De Johan Wagenaar Stichting over de toekomst van de muziek. Een jaar lang gaan professionals met elkaar in gesprek over brandende vragen rond het creëren, uitvoeren en programmeren van muziek.

  • Al 25.000 kaarten verkocht voor Dreamgirls!

    De landelijke kaartverkoop van de musical Dreamgirls, die in november ook bij ons te zien is, is gestart! En hoe! Inmiddes zijn al 25.000 kaarten verkocht. Onder toeziend oog van de Nederlandse pers onthulden hoofdrolspelers Berget Lewis, Aïcha Gill en Edwin Jonker gisteren een gigantisch reclamedoek langs de A16 om de start van de landelijke kaartverkoop te onderstrepen.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X