Ons nieuwsoverzicht

  • Bewonder de Scheveningse omgeving tijdens Oh Die Zee

    Van 21 t/m 24 en 28 t/m 31 augustus 2014 vindt het internationale locatieproject/de audiowandeling Oh Die Zee plaats in Scheveningen. Oh Die Zee (Oh The Sea) is gebaseerd op de Odysseia van Homeros. De wandeling en drie totaal verschillende locaties- de werkende Scheveningse haven, de Sahara-achtige zandduinen in het Westduinpark en het stille Zuiderstrand - zorgen voor een telkens wisselend decor en uitzicht op zee, al wiegend en turend op speciaal ontworpen schommelbanken en loungestoelen.

  • Kaartverkoop nieuwe seizoen hervat: bestel nu!

    De kaartverkoop voor komend seizoen is hervat. Na een tijdelijke onderbreking wegens de uitgestelde verhuizing naar het Zuiderstrandtheater zijn kaarten voor voorstellingen in het Lucent Danstheater weer verkrijgbaar. Bestel nu!

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X