Ons nieuwsoverzicht

  • Tango La Haya Dansen op het podium van het Lucent Danstheater tijdens Tango La Haya

    Tangoliefhebbers opgelet! Aankomende zaterdag 23 mei staat het Lucent Danstheater geheel in het teken van de tango tijdens de 5e editie van Tango La Haya. Naast een optreden van onder meer de Tango Rouge Company kunnen bezoekers zelf ook tot in de late uurtjes dansen tijdens de Tango Salon!

  • Bestel nu kaarten voor seizoen 2015/2016

    Vanaf september is het zover: dan opent het Zuiderstrandtheater haar deuren voor een seizoen vol prachtige voorstellingen. De programma’s die u voorheen in het Lucent Danstheater en Dr Anton Philipszaal bezocht, beleeft u straks in het enige theater aan de Nederlandse kust.

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.