Ons nieuwsoverzicht

  • Acda & De Munnik Verkoop Acda & De Munnik is gestart op 1 april

    Het duo Acda en De Munnik houdt op te bestaan, maar gelukkig komen zij nog met twee concerten keer naar Den Haag. Op dinsdag 18 en woensdag 19 november staan zij in het Zuiderstrandtheater en de voorverkoop van tickets is gestart.

  • Zondag 6 april - Wishful Singing ‘The Winner Takes it All’ Wishful Singing op Radio 4 en in Nieuwe Kerk

    Zondagochtend 6 april zijn de vijf zangeressen van Wishful Singing te horen in het Radio4-programma Spiegelzaal. Om 14.30 uur brengen zij het sportieve muziektheaterprogramma ‘The Winner Takes it All’ ten gehore in de Nieuwe Kerk.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X