Ons nieuwsoverzicht

  • Johannes Passion (J.S. Bach), Nederlandse Reisopera “Uitermate indringend en ontroerend” **** (NRC)

    De Nederlandse Reisopera schittert opnieuw. Het operagezelschap uit Enschede kreeg in NRC Handelsblad vier sterren voor zijn uitvoering van de Johannes Passion. De geënsceneerde versie van het oratorium van J.S. Bach is donderdag 10 april te zien in het Lucent Danstheater.

  • Blaze 's Werelds 16 beste hiphop- en streetdancers komen naar Lucent!

    Hier moet je bij zijn! Op zaterdag 10 mei en zondag 11 staat het Internationale dansspektakel Blaze in het Lucent Danstheater. Dansers uit crews van Madonna en Beyoncé laten de meest bizarre dancetricks zien!

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X