Ons nieuwsoverzicht

  • Kaartverkoop nieuwe seizoen hervat: bestel nu!

    De kaartverkoop voor komend seizoen is hervat. Na een tijdelijke onderbreking wegens de uitgestelde verhuizing naar het Zuiderstrandtheater zijn kaarten voor voorstellingen in het Lucent Danstheater weer verkrijgbaar. Bestel nu!

  • voordemuziekuit Praat mee op www.voordemuziekuit.nl

    “Voor de muziek uit” is een debatserie van het Fonds Podiumkunsten en De Johan Wagenaar Stichting over de toekomst van de muziek. Een jaar lang gaan professionals met elkaar in gesprek over brandende vragen rond het creëren, uitvoeren en programmeren van muziek.

ActueelDeze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X